omron vernyomasNormál méretű mandzsettával (22-32 cm) rendelkező, pontos, kényelmes, gyors mérést biztosító felkaros vérnyomásmérő. Két felhasználó 60-60 mérési adatát tároló memória, szabálytalan szívritmus kijelzés.

Accu-Chek Active vércukorszintmérő készülékAz új Accu-Chek® Active vércukorszintmérő készülék maradéktalanul kielégíti a korszerű vércukormérőkkel szemben elvárható követelményeket.

omron-m2-automata-felkaros-vernyomasmero+omron-eco-temp-lazmeroIntellisense technológiával működő, pontos, gyors, kényelmes mérést biztosító automata felkaros vérnyomásmérő készülék. Kijelzi a szabálytalan szívritmust, a normál értéktől eltérő vérnyomást.

D_Cont_TrendA Dcont Trend készülék a 77 Elektronika Kft. legújabb kapilláris elven működő vércukormérő rendszere, amely az Ideál Teszt reagenscsík használatára hitelesített.

partnerA készülék a pillanatnyi vércukorszintet határozza meg oly módon, hogy érzékeli azt az elszíneződést, ami a tesztcsíkban levő reagens és a vércseppben található cukor reakciójakor keletkezik. Az elszíneződés leolvasása a megvilágított felületről visszaverődő fény mérésén alapszik.

Wellion vércukorszintmérő készülékA mai felmérések azt mutatják, hogy - különösen a fejlett országokban - a diabetes megbetegedések az elmúlt években rohamosan emelkedtek. Ennek nemcsak örökletes, hanem leginkább külső környezeti befolyásoló tényezői vannak. Nem árt, ha tisztában vagyunk a cukorbetegség jelentkező tüneteivel, és magunk is tudjuk kontrollálni vércukorszintünket, a cukorbetegeknek pedig állandó ellenőrzésre van szükségük az inzulinadagoláshoz.

Medinose - az allergia elleni készülékMedinose - az első biofizikai fényterápia a leggyakoribb nazális allergiák többsége ellen, mint például a szénanátha, házipor- és állatszőrallergia. Csak napi négy és fél perc naponta háromszor, és rövid időn belül enyhülnek az allergiás tünetek. A medinose gyógyszerek nélkül is segíthet, nincsenek mellékhatásai, és megelőzésre is alkalmas.

Accu-Chek Active vércukormérő kit
Napi vércukorszint ellenőrzésre kiválóan alkalmas készülék, amelynek ujjbegyszúrója állítható az Ön érzékenységének megfelelően, 200 mért érték tárolható benne és heti, vagy kétheti átlag-értéket számol.

nyitva1

hétfő-péntek 8:00-20:00
szombat 8:00-14:00

Veszélyhelyzet után

Veszelyhelyzet utan kek2

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Kígyó Patika WEBInfo


Kuponbeváltás

vitalitaspont logo

Életmentő kártya

Helyi forgalmazója patikánk!

A részletekért kattintson!

HŰSÉGPROGRAM

Gyongykartya

DERMOKOZMETIKA

dekorkozmetikumok

Homeopátia-Info

homeopatia-info

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Cegadatok X

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1520504