bazikus-es-savas-elelmiszerekA táblázat a gyakran fogyasztott élelmiszerek által okozott savterhelésről ad tájékoztatást. A pozitív értékek (pl. 2,2) savfelesleget, a negatív értékek (pl. -1,6) bázisfelesleget jeleznek.
A receptekben használt hozzáadott anyagok tekintetében a táblázat nem teljes, mert a PRAL-értékeket eddig nem minden élelmiszerre állapították meg.

A táblázat ide kattintva letölthető!
Forrás: BeaCo

Kellemes Ünnepeket...

karacsony

Egészségvédelem


biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Kígyó Patika WEBInfo


Kuponbeváltás

vitalitaspont logo

Életmentő kártya

Helyi forgalmazója patikánk!

A részletekért kattintson!

HŰSÉGPROGRAM

Gyongykartya

DERMOKOZMETIKA

dekorkozmetikumok

Homeopátia-Info

homeopatia-info

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Gyógyszer-Info

OGYEI logo hiv

Cegadatok X

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1392866